Insektfangere til privat og erhverv.
Fri fragt ved køb over 1500,- kr

Miljøvenlig insekt bekæmpelse

Priser

Alle de oplyste priser er inklusiv dansk moms (25%). Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle produkter i denne webshop sendes kun til kunder i Danmark. Ordrer til levering i andre lande end Danmark vil blive annulleret og eventuelle indbetalte beløb vil blive tilbageført.
 

Forsendelse og levering

Levering sker med Post Danmark. 

Køber betaler forsendelse efter Post Danmarks takster. Vi sender varen inden 5 hverdage, efter at bestillingen er modtaget. Ved betaling via bankoverførsel, skal der forventes 1 til 2 dage ekstra levering. Er varen forsinket vil du få besked via e-mail eller telefon.
Normalt kommer varerne afsted efter 1 - 2 hverdage. Hvis varerne ikke er på lager hos os, kan der gå op til 3-4 dage

 

Betaling

Du kan betale direkte i shoppen med Dankort eller PayPal
Så snart vi har modtaget din bestilling via internettet, sender vi en e-mail med ordrebekræftelse til dig. Denne e-mail vil indeholde den samlede betalingssum, samt et ordrenummer. Faktura vil blive sendt på mail. Den gælder som din kvittering og garantibevis.

Du kan også vælge at betale med bankoverførsel. Betaling med bankoverførsel er gratis, men her sendes varen først når vi har modtaget pengene.
Så snart vi har modtaget din bestilling via internettet, sender vi en e-mail med ordrebekræftelse til dig. 
Husk at gemme din faktura. Den gælder som din kvittering og garantibevis. Vi gør samtidig opmærksom på vigtigheden af at du betaler fakturaen til tiden. Ved for sen betaling betaling pålægges gebyrer jævnfør gældende lovgivning. Ved gentagende manglende betaling videregives sagen til inkasso.


Betaling via EAN-nummer: Bestil via EAN som betalingsmåde og skriv EAN-nummer i meddelelse og påfør også her hvis der skal andre oplysninger på den elektroniske faktura.

Det er ikke muligt at se faktura efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af faktura pr. e-mail, så send en e-mail til info@skadedyrssikring.dk med ordrenr påført.

 

Fortrydelsesret

Du har 28 dages fortrydelsesret fra varen er leveret. Du skal senest 14 dage efter levering have meddelt os, at du ønsker at returnere varen. Efter denne meddelelse har du 14 dage til at sende varen retur til os.
Returnerer du varen, skal den for egen regning sendes tilbage til følgende adresse: Skadedyrssikring DK ApS, Bangsvej 46A, 7430 Ikast. Udover selve varen, som skal være forsvarligt pakket, vil det være en fordel for ekspeditionen, såfremt du vedlægger en kopi af fakturaen påført et kontonummer til tilbagebetaling. Vi returnerer det fulde beløb som du har betalt til os, inkl. vores forsendelsesomkostninger. Du skal dog selv betale for at sende varen retur til os.

Såfremt varen har været taget i brug inden returnering til os, vil der blive foretaget en vurdering af hvad varen eventuelt kan sælges for, til en anden kunde. Er der sket en klar værdiforringelse vil denne ikke blive refunderet.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto. Er der tegn på at kunden har påført varen en defekt ved forkert brug returneres pengene ikke.

Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret på varer som insektfangere. Der er ikke 2 års reklamationsret på forbrugsvarer, som forventeligt ikke har en holdbarhed på 2 år eller mere. Er varen forsinket eller har varen en fejl, kan du klage til nedenstående adresse eller telefonnummer. Klager over fejl ved varen skal ske inden rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt. Hærværk, misbrug, fejlbetjening, modifikationer eller lignende er ikke omfattet af reklamationsretten

Når Skadedyrssikring DK ApS modtager en reklamation, behandles sagen hurtigst muligt. Skadedyrssikring DK ApS vil tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, eller om der skal gives et prisnedslag. Varen tilbagesendes til Skadedyrssikring DK ApS på købers regning. Godtages sagen som en reklamation betaler Skadedyrssikring DK ApS forsendelsen. Efter fejlen er rettet sendes varen til kunden igen på Skadedyrssikring DK ApS regning.
Bemærk Skadedyrssikring DK ApS skal kontaktes inden returnering
.

Ved indsendelse af produkter, hvor angivne fejl og mangler ikke kan dækkes af en reklamation, vil Skadedyrssikring DK ApS opkræve et gebyr på kr. 100,00 inkl. moms. Derudover vil du blive opkrævet fragtomkostningerne.
 

Salg til børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle i vores shop – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. 

Kontaktoplysninger:

Skadedyrssikring DK ApS
Bangsvej 46A
7430 Ikast
Mail: info@skadedyrssikring.dk
CVR nr. 31 62 02 44
Etableringsår: 08-2008
Tlf. 72 30 10 27 

Alle priser er inkl. moms.              Skadedyrssikring DK ApS, Bangsvej 46A, 7430 Ikast. Tlf. 72 30 10 27

Webshop fra e-hjemmeside.dk